Printed From:

KOKEMUKSIA

Jukan tarina:

Äkillisesti kipuillut polven nivelrikko sai juoksua harrastavan Jukan etsimään hoitovaihtoehtoja. 

"SYNVISC®-hoito helpotti kipua jo pari päivää pistoksen jälkeen ja on motivoinut monipuoliseen liikkumiseen."

Mirvan tarina:

Pitkään jatkuneet polvikivut veivät arjesta ilon. Useita hoitokeinoja kokeillut Mirva halusi lykätä tekonivelleikkausta ja päätti kokeilla SYNVISC ONE® -hoitoa. Miten kävi?

"Nyt voin laittaa korkkarit jalkaan ja lähteä tanssimaan!"

Pekan tarina:

Eläkeläinen Pekka sai helpotusta särkyihinsä. Nyt hän liikkuu taas arjessa sujuvammin ja jaksaa pitää huolta terveydestään.

"Nivelrikkodiagnoosi pelästytti."

Tainan tarina:

Lääkärin työstä juuri eläkkeelle jäänyt Taina tahtoo jatkaa täyttä elämää: matkustella, viettää aikaa lastenlasten kanssa ja harrastaa vesijumppaa. 

"Nivelrikko hiipi hiljaa, kipu ajoi hoitoon."

TAKAISIN PELIKENTILLE

”Jo pitkään oireillut vasen polvi oli kestänyt pelikauden rasitukset hyvin, eikä vaatinut kipulääkkeitä. Kesällä polvi alkoi kuitenkin kipeytyä tennistä pelatessa. Ortopedi ehdotti SYNVISC®-pistoksen ottamista ja se oli hyvä ratkaisu. Kipu helpotti nopeasti ja yllätyin siitä, miten pian pääsin taas liikkumaan.”

Jääkiekkoilija Teemu Selänne

JUOKSEN TAAS

”Minulle tehtiin useita polven seudun leikkauksia lapsena. Vaivat pahenivat merkittävästi pari vuotta sitten, jolloin jo puolen kilometrin kävelyn jälkeen tuntui kipua – myös öisin. Juokseminen oli mahdotonta.

SYNVISC®-injektion jälkeen mieheni yllättyi, kun leikin lasten kanssa hippaa. On hienoa, kun kipu ja jäykkyys ovat poissa ja pystyn taas juoksemaan.”

Terveydenhuollon opettaja Tuula-Maria Rintala

POLVI GOLFKUNTOON YHDELLÄ PISTOKSELLA

”Kipeä polvi uhkasi lopettaa golfharrastukseni. Ortopedi suositteli minulle SYNVISC®-hoitoa. Pistos vaikutti nopeasti ja polvi tuntui paremmalta kuin aikoihin. Täysi golfkierros onnistui rankkaprofiilisella radalla. Talven tultua hiihtäminenkin luisti mainiosti. Nyt kuulostellaan polven tuntemuksia. Kun aineen vaikutus alkaa loppua, annetaan uusi pistos.”

Yrittäjä Seppo Sarkkinen

TAKAISIN LIIKUNNAN PARIIN

”Polven nivelrikko on vaivannut minua jo vuosia. Intohimoisena liikkujana surin, kun en voinut pyöräillä tai lenkkeillä. Oikeastaan vain vesikävely onnistui. Saatuani SYNVISC®-pistoksen toiseen polveeni olen taas päässyt liikkeelle – portaitakin kuljen jo sujuvasti. Yllätyksekseni pistäminenkään ei tuntunut ikävältä.”

Eläkeläinen Eeva Mustonen